nataliesdagar

Hela sommaren...

Publicerad 2011-08-25 10:29:00 i Allmänt,

"
...har nu gått. Eller har det varit sommar?!?!?! Jag känner att jag inte har haft någon sommar. Det har varit skönt att ha semester även om vi inte hade världens bästa väder och jag kände mig inte utvilad när jag kom tillbaka till jobbet.
Det har varit så otroligt mycket att tänka på.

Under vår semester gjorde vi några utflykter. Första veckan så åkte vi till vänner på Ivö camping. Jag och snäckan sov i deras husvagn medans vi kastade ut männen i ett fyra manna tält utanför. Vilken avslappning det är med campinglivet. Kände ett sånt lugn i kroppen med en gång. Enda lugnet på hela sommaren.Jag tror denne fina mannen oxå hittade ett otroligt lugn i kroppen!!
Under besöker på Ivö så var vi över en runda till Åhus marknad och kolla in lite grejor... kolla in töserna...Visst e dom fina??
Elvis fick oxå ha semester. Den stora gottegrisen fick en lättrökt gristass att gnaga på.. Han tyckte det var smaskens.. det var inte vad jag skulle vilja ha till middag...Det var ialla fall helt underbart. Det är nästan så att man funderar på att skaffa husvagn ;-)

Veckan efter så begav vi oss upp till Göteborg för att göra ett besök på Liseberg. Åka karuseller och äta karameller... Men även för att titta på Lotta på Liseberg :-)
Det var en helt underbar dag. Vi åkte upp med Anna, lilla T och Micke :-) Kunde inte blivit bättre!

Övernattningen blev ju som förra året på Hotell Heden. Vi var så nöjda med förra årets besök och vi blev inte mindre nöjda detta året. De har ett sånt otrolig vänligt och trevligt bemötande, inte minst i resturangen.
Helt klart att det blir ett besök nästa år igen :-)

Resten av sommaren var vi hemma och gjorde saker som inte har blivit av bara....
"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela