nataliesdagar

Uppdatering!

Publicerad 2012-11-25 16:43:33 i Allmänt,

"
Även gårdagen var galen. Vi valde att åka in till city tidigt för att vara turister för en dag :-) hoppad av vid Central Park och möttes av detta.
 
 
 
 
 
Började vårt turistande med en frukost på Starbucks cafe. Där bästallde Anna sin frukost och jag sa att jag ville ha samma som henne fast en blåbäsrs muffin istället för den kakan hon köpte.. Antingen missförstod de mig eller var jag oklar med språket. JAg fick två kakor och en kanellatte. Vi satte oss och Anna fick sin ågg och backon bagel och jag ingen. JAg såg att där låg en på disken så jag tog den. Vilket visade sig sen att det var antagligen någon annans... hahha..opps!!
 
När vi njutit av denna underbara frukost så köpta vi biljetter för att åka med en av turistbussarna. En dubbeldeckare så vi kunde se så mycket som möjligt :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så mycket som vi ville gå av och kika på så vi hoppad av efter två hållplatser. Man kunde hoppa av och på bussen när man ville under hela dagen.....om man nu hittade en ny busstation för just denna bussen. Vilken vi inte lyckades med.
Så det blev en hel den turistande till fots. Tur i oturen så fick vi syn på en julmarknad med skriskobana och massor av fina grejor.
 
 
Vi fortsatte och letade efter vår bullhållplats och plötsligt såg bussen stanna längre fram. Vi sprang men var inte i närheten förän den körde igen..
 
Det började bli mörkt och då ville vi ner mot Time Square och började gå mot 42st. Vi gick och gick, när vi valde att fortsätta med tunnelbanan men då hade vi det bara 2 kvater framför oss.
Jag säger bara WOW.......
 
 
 
Jag kommer att uppdatera med fler bilder senare :-)
Resan hem sen med Tunnelbana och buss blev oxå ganska galen. Vi var trötta och bara fnittrade åt allt och alla. Framför allt åt en kvinna som satt och pratade i telefon med headset.. Såg så roligt ut...
 
Nu väntas lite andra äventyr och familjemiddag ikväll med den galna men underbara grekiska familjen ;-)
 
Ni kan även läsa på Annas blogg:-)
Kram till er alla 
 
 
"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela