nataliesdagar

Några bilder från en underbar långfredag!

Publicerad 2010-04-07 21:33:30 i Allmänt,

"

Kusin, kusiner, kusiner med familj och barn, moster med man och min lilla prinsessa. Jag tror jag fick med alla som var med i Bokskogen och grillade på långfredag. Som ni förstår så försöker jag ta igen mig i bloggandet.De två älsta kusinbarnen. Har alltid lika roligt tillsamman..Elias och hans föräldrar var nere från Stockholm. Så roligt :) Han e bara för go den killen.Grill tajm..
Alltid lika trevligt att umgås med er mina kära släktingar :) Love you!
Kram

"

Hundpassning..

Publicerad 2010-04-06 20:19:05 i Allmänt,

"
Veckan innan påsk så var vi hundvakt till 3 hundar. 3 helt underbara hundar. Deras familj hade åkt till New York. De ville ha sååå mycket mys så att vi kunde knappt mysa med varandra. Allt mys gick till hundarna..

Så fina va??
Men nu vet man hur uppbunden man blir av att ha hund. Vi har funderat mycket på att köpa en hund.. Så det är ju bra att kunna passa någon annans hund för att prova på. Man ska ju verkligen tänka till mer än en gång.
Men när dessa fina varelser åkt hem så var det såååå tomt och tyst :(

Kram
"

Home Party!

Publicerad 2010-04-03 15:36:03 i Allmänt,

"
För några veckor sedan så hade jag ett home party här hemma. Rättare sagt den 18 de mars. Det var från ett företag som hette Perfect Home. De hade såååå många fina inrednings saker. Lite år den gamla stilen men som ändå passar in i det moderna hemmet. Själv köpte jag två ljuslyktor som stod på golvet..
Men även detta..

Visst är de snygga.. Jag blev så förälskad med en gång..

Kram
"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela