nataliesdagar

si så där!!!!

Publicerad 2012-06-29 00:07:22 i Allmänt,

"
Så blir det med inläggen när inte blogg.se appen funkar.. Lite trist.
Men ialla fall så är det bra på denna fronten och kosten funkar super. Det var ju vägning i måndags och då stod vågen på -0,9kg.. Inte så illa pinkat tycker jag. Har ju ingen erfarenhet av LCHF men det funkar på mig verkar det som :-)
Sambon hade oxå minus på vågen :-) Han är super duktig <3

Nu ska jag krypa ner i sängen...

Natti natti!!!
"

Söndags sovmorgon!!

Publicerad 2012-06-24 11:34:50 i Allmänt,

"
Äntligen fick jag min sovmorgon. Men då skulle min far ringa och väcka oss. Det är sååå typiskt när man för en gång skull kan ligga lite extra länge i sängen.
 
I gårkväll så hade vi lite gäster.. Mamma,pappa, per och en vän till honom sen Michel (min lillebror)bjöd hit en vän. Så vi blev totalt 9 pers som åt grillat men pommes, sallad och sås. Jag och Patrik hoppade över pommesarna.
Till efterrätt är vi jordgubbar och vispgrädde... Mumsigt.
Det är så att vi skulle ha en liten avskedsmiddag för min bror som nu på morgonen åkt till Bahamas för att jobba i 6 månader. Jag kommer att sakna honom.
Min bror är Elvis största kärlek :-)
 
 
På tal om något helt annat så vägde jag ju mig i måndags och då gått ner 2,2kg.. Dags för vägning imorgon igen. Lite nyfiken är jag. Veckan har gått jättebra men jag ska erkänna att det har blivit jordgubbar med grädde ( inget socker i grädden) 3 gånger denna vecka.. Har heller inte motionerat så mycket.. Så jag förväntar mig inget stort resultat...
 
Idag blir det en lugn dag känner jag. Regnigt ute och jag vill igentligen bara krypa ner i soffan och dra en filt över mig. Men tvättmaskinen, diskmaskinen och damsugeren kallar :-(
 
Ha en bra dag mina vänner <3
 
"

Glad Misommar <3

Publicerad 2012-06-22 12:57:43 i Allmänt,

"

Då var det dags för midsommarafton idag och vi har lyckart att få en regning förmiddag. Vi får se hur denna dagen fortsätter när det gäller vädret. Vi ska fira eftermiddagen och kvällen här i byn och det kommer inte bli så sent för min del eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti.
Jag och Elvis har suttit och njutit av när regnet slår på uterums taket.. Så rogivande så han nästen somnade..

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett par dagar. Men det är så att min bloggapp vill inte fungera. Blogg.se håller på att fixa och dona med en massa saker så just nu funkar den inte. Hoppas den snart kommer igång. Jag sköter ju en hel del inlägg via telefonen.

Kosten har funkat jätte bra dessa dagar oxå. Känner abstinensen efter socker men jag har lyckats än så länge. Det blir som jobbidagst efter kvällsmaten. Då är ju suget som värst. Undtar hur många veckoer det ska ta tills det är över??

Det är så skönt att både jag och sambon gör detta ihop. Han uppmuntrar mig och stöttar mig jätte bra.. Jag hoppas han känner lika dant tillbaka :-)

Nu är det dags att fixa till lite grejor här hemma och sig själv..

Glad midsommar önskar jag er alla <3

Kram Natalie

 

"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela