nataliesdagar

skåprensnig & ingen motivation = kaos!!!

Publicerad 2010-10-19 15:32:55 i Allmänt,

"

HJÄLP!!!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sen operationen så har jag bara tryckt  i mig massa godsaker. Jag har funderat på varför men det är väll det här som kallas för tröstäta.. Jag brukar ju aldrig tröstäta.
Jag som bestämde att jag skulle ut och gå varje morgon efter jag lämnat dottern på skolan. Hur blev det med det!!!! Hmmm.. Inget bra :(
Var hittar jag tillbaka till min motivation.. Jag saknar den så. Jag var ju så nära att ta min femte stjärna.. Hade typ 1,4 kg kvar och så blir det så här tokigt.
Jag kan ju bara skylla på mig själv.. Det är ju ingen annan som rensar skåpen till mig!!!!!
Skärpning NATALIE!!!!!!!Jag har haft väldigt ont på sistonde. Det är inget jag ska förneka men det är ju ingen tröst att sätta i sig en massa godsaker. Jag ska ta mig en funderare ikväll. Lägga upp ett delmål. Kanske där allt föll... Jag glömde lägga upp ett delmål.
Ta tag i löpningen igen. Det är nog ingen dum idé iheller. Sortera skåpet fast slänga det i soporna istället..

Alltså
1. Delmål
2. Motionen
3. Soporna istället för stoppa det i mig...

Detta ska klara!!!!!"

Blir inte alltid som man tänkt sig!!

Publicerad 2010-10-10 20:14:13 i Allmänt,

"

Tjejmiddagen som jag sett fram till i över två månader blev inte av. I fredags eftermiddag när jag satt i soffan och funderade på vad jag skulle ha på mig, vilket sorts vin jag skulle ha med mig men även vad jag skulle handla som en liten gåva med mig. Så plötslift piper det till i telefonen. Ett sms!!! jippi! Jag älskar sms!! Det var från värdinnan.. Hon hade blivit sjuk. Väldigt tråkigt. Så synd om henne. Jag ringdde upp henne för att be henne krya på sig. Stackaren!

För min del blev det släktkalas. Det var väldigt trevligt men jag hade ju hellre gått på tjejmiddag. Det blir inte alltid som man tänkt sig.

På kalaser blev der kasslergryta med ris och sallad. Efterrätt blev det äpplekaka och vaniljvisp. Super gott.

Idag har det varit en helt vanlig söndag. Vilket är innbandy träning på förmiddagen och simning på kvällen för dottern. Innebandyträning och jobb för sambon och för mig har det varit söndag. Alltså följa dottern till aktiviteterna.
Nu är det kväll och kaffet står på bordet och Ensam mamma söker börjar om 5 minuter.. Så nu är det bara jag som ska slänga mig i soffan.

Ha en superskön kväll
 

"

Hårstyling :)

Publicerad 2010-10-08 17:47:40 i Allmänt,

"

Helgen består av tjejmiddag och kalas.. Båda är på samma dag och samma tid! Så det innebär att vi får dela på oss. Jag går givetvis på tjejmiddagen... hehehe.
Så idag var det ju bara till att åka ut till Nova Lund och fixa present till Sambons svåger. Vi visste på ett ungefär vad vi skulle köpa. Samtidigt var det ju skönt att komma ut och gå lite i affärerna. När vi kommer in på Nova så är det uppsatt en massa rosa ballonger överallt. Jag förstod väldigt snabbt att de skulle ha en Rosa helg.

På Nova så hade frisförer från SKULT byggt upp en scen där de hade ca 9 stolar och massor av tjejer som skulle styla kunder somskänkte pengar till bröstcanserfonden. Pengar skänkte jag och stylad blev jag.....Själv blev jag väldigt nöjd. Medans jag satt i frisörstolen så bara njöt jag. Eftersom jag har väldigt tjockt hår så är det inte så lätt att få till det själv hemma. Men ni ska veta att det var super skönt när de håller på och "pilla" i håret. Jag skulle kunna gå till en frisör varje dag som kan fixa till håret endast för att det är mysigt :)

Detta blev ett lite längre inlägg.. Så jag lär väll ha skrivkramp i vänsterhanden imorgon.. hehe.. Lite pekfingervals blir det med högerhanden..

Ha en riktigt skön kväll.. Här ska det blir mat från pizzerian (de har sååå god sallad) och Idol som väntar :)

"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela