nataliesdagar

Jag är kär!!!

Publicerad 2010-03-20 15:39:59 i Allmänt,

"
Jag har hittat en skiva som verkligen passar min smak. Det går varm i bilen och även J sitter och diggar men oxå sjunger med i låtarna.
Jag hörde dem när jag och familjen var och handlade på Center Syd. Jag kunde inte hålla kroppen i styr. Takten gick rakt in och jag började gå runt och smådansa. Sen sa jag till P... Denna måste jag ha.. vi måste handla den NU!!
Kolla in denna sidag oxå skruva upp volymen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=wU4uJUZHVJMKram
"

Vårtecken och förkylning!!

Publicerad 2010-03-18 10:52:17 i Allmänt,

"
Hör detta ihop igentligen?? Det är något att fundera på!

Jag har iallafall legat hemma i soffan med en dunder förkylning. Större delen av dagarna har gått åt till Ipren, Nässpray och papper att snyta sig i. En varm filt och vår sköna soffa. Här har jag kurrerat mig.
Man känner sig inte så mycket som människa i detta läget.

Under tiden så har ju våren tagit fart utomhus. Det har varit ganska kallt på morgonen när jag har gått med J till skolan. Man får ta regält med kläder på sig. När det är runt luchtid så var ju solen framme och det såg ju så underbart ut ute. Men jag har legat kvar i min soffa och snörvlat..

I morse (när jag nu känner mig piggare) tog jag kameran med mig, när jag skulle lämna J på skolan. Allt för att visa er vad jag har hittat i mina rabatter ♥
Många vårkramar
"

Söndags morgon

Publicerad 2010-03-14 09:17:22 i Allmänt,

"
och jag är ledig. Jag har mölighet att sova nästan hur länge jag vill. Men vad händer.. Klockan 06.17 vaknar jag.. Vänder mig och och slumrar till. Tycker ändå att jag har sovit länge när jag vaknar nästa gång och kollar på klockan.... 06.20.
Ahh va fan.. Jag har sovmorgon. Vänder mig igen slumrar till och vaknar igen och kollar åter igen på klockan 06.32.. Nä nu få jag väll gå upp.. God morgon tuppen... Jag är oxå vaken.
Nu är klockan 09.14 och sambon ligger och sover som en stock...♥

Kram
"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela