nataliesdagar

Vad händer!!

Publicerad 2011-01-31 15:08:13 i Allmänt,

"
Eftersom jag ska jobba inatt igen så gick jag och lade mig efter jag lämnat snäckan på skolan och varit ute en runda med Elvis. Somnade super gott. Vilka drömmar..ojojoj..
Men plötsligt så väcks jag av sambon.. Han berättade att skolan hade ring och att snäckan inte mådde så bra..

Jag hämtade henne och när vi kom hen så kröp hon ner i soffan gråtandes av att hon hade ont i huvudet. Hon har ätit och druckit bra idag men super ont i huvudet. Efter en stund så fick hon lite Alvedon och nu sover hon gott..

 

Jag hoppas att det inte blir något värre av detta. Jag tucker att det har varit mycket nu på sista tiden. Lite sömn kanske gör henne bättre.
Någon mer som varit trött idag är ju lilleman Elvis. Han sover gärna nära kaminen. Jag tror han älskar värmen :-)Nu har jag laddar upp en skål med goda kärnfria vindruvor och ett glas kaffe.. Mumsigt!!
Så får vi se vad dagen har att visa när det gäller snäckan!! Det är så tråkigt för henne när hon är sjuk.


"

Då var denna helgen över!!

Publicerad 2011-01-30 23:08:08 i Allmänt,

"

Jag har jobbat och jobbat!! Jag har även insett meningen med livet på morgonen.. Meningen med livet just då är att SOVA :-)
Det har varit två nätter där vi har haft fullt upp att göra. Jag har varit otroligt trött när jag har kört hem.
Tur att jag har haft en arbetskamrat med mig så vi har snackat hela vägen hem. Lite piggare blev man av det  men jag har somnat innan jag har lagt huvudet på kudden.
Dunder förkyld har jag oxå varit. Börjar kännas bättre :-)

Idag har varit som en vanlig söndag.. Varit med snäckan på simningen och solsidan på tvn nu ikväll. Efter det så tog jag och Madde och Anna en riktig powerwalk. Det kändes skönt..men kallt!

Nu kallar sängen..Imorgon är det dags för VV. Helgen har inte varit rolig men jag har skött mig väldigt bra i veckan..

"

Underbara ledighet :-)

Publicerad 2011-01-27 21:18:06 i Allmänt,

"
Idag har jag haft en underbar ledig dag. En dag där jag inte har gjort så mycket nyttigt men ändå mycket nyttigt. Efter jag lämnat snäckan på skolan så gortsatte jag en liten runda med Elvis. När vi kom hen så blev det mysfrukost nr 2. Jag kröp ner i soffan och chattade lite med fina Anna. Jag gick bort till henne en sväng och fick krama om hennes sjuka dotter lite :-)
Under en kopp kaffe så babblade vi lite och Elliot (den lilla sjuka stackaren) satt och mös i mitt knä.

Hem igen och mös´ner mig i soffan. Förkylningen bröt föresten ut på mig.. Är lite hängig...

Väl mer krupen i soffan så fick jag sms från Madde. Vi skulle träffats i morse men hennes natt såg inte ut som vanligt så hon behövde sova lite. Nu var hon pigg och ville ta en promenix.. Visst, upp från soffan och ut igen :-)

Det blev en liten runda som avslutades på Ica. Jag hämtade ut mitt paket från Ellos med lite REA varor i :-) Det blev en tunika, två tunnare cardigans och en sport bh. Sen var det ett erbjdande som innehöll 2 kaffe muggar med ovala fat till där det fick plats både muggen och det man vill ha till kaffet.
Jag älskar REA!!!

Nu äntligen kväll.. Snart dax för att dyka ner i min kudde. Ska bli skönt.

Men jag har haft lite egentid i badet.. Filat fötterna och bara tagit hand om mig själv. För en gång skull så fick jag sitta där själv :-) I Like!!!

Vi får se hur familjen mår imorgon!! Snäckan hade ont i magen och mådde lite illa nu ikväll så jag hoppas det är över tills imorgon. Min förkylning kan oxå vara bättre tills imorgon. Jag håller tummarna :-)

Natti natti!!!

"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela