nataliesdagar

Goo morgon Musikhjälpen med söndrig spis....

Publicerad 2013-12-15 13:45:29 i Allmänt,

"
Denna förmiddag har vi suttit och kollat på Musikhjälpen på svt. Ett fantastiskt ämne som de samlar in pengar till Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet..Här om dagen så när mannen skulle laga mat till oss så bestämde sig den stora plattan på spisen att lägga av. Grrrrrr..... 
Vi som hade bestämt oss för att köpa en ny soffa i julklapp.

Kära Tomten!
Jag önskar mig både en ny soffa OCH en spis i julklapp :-)

Bamsekram Natalie

"

Sömn, julpyssel och julfest!

Publicerad 2013-12-14 10:27:19 i Allmänt,

"
Jag tror jag håller på att bli knäckt. Jag eller rättare sagt Inez ska ligga med bröstet i munnen hela natten. Även om hon inte äter utan bara suttar lite då och då så går det inte bra med napp. Jag känner mig helt vingabruten. Ligget på sidan och får ont i kroppen. Finns det ingen napp som är exakt som bröstet??
 
Nu vid lunch när mannen kommer hem blir det lite lussebulle bak men stora tösen. Lussekatter som vi ska ha med oss på julpysslet ikväll. Den traditionella kusinträffen som vi har varje år. Alla längtar till just dessa träffar. Vi brukar ha en träff till jul och en till påsk.
 
Föresten julfesten med jobb var väldigt trevlig. Det var så kul att träffa de flesta kolleger och jag kände riktigt hur mycket jag saknade dem. Jag har ju inte varit i tjänst sedan April månad. Det är lång tid och när jag kommer tillbaka efter mammaledigheten vet jag inte. Min sambo vill inte ta sina pappadagar förän senare när Inez är lite större!!! Jag kan känna att jag kan gå tillbaka och jobba några veckor nu.. Han kan få ta dessa sömnlösa nätter och skaffa sig lite mer tålamod med en skrikande bebis ;-)
 
Nu blir det en kopp kaffe för att sen påbörja bullbaket ;-)
 
♥♥♥
 
 
 
 
"

Snackar för fullt!

Publicerad 2013-12-10 21:54:36 i Allmänt,

"
Idag var jag på fika hemma hos en av mammorna i mamma gruppen. Vi blev inte så många denna gången. Men det var super trevligt ändå. Så skönt att prata av sig om hur livet är där hemma med familjen och den nya familjemedlemen..
Rutiner och ikke rutiner osvDet var inte bara vi mammor som snackade utan även våra barn :-)

Det blev en snabb hemgång för mig. Väntade besök kl 13.00 av bästa fina Annika. Hon är en väldigt speciell bän till mig. Vi har gjort mycket tillsammans och gått igenom en hel del tillsammans ♥
Alltid lika mysigt att träffa henne om det bara gått några dagar eller några år sedan sist :-)

Imorgon ska jag på julbord med jobb. Längtar till att få träffa kollegorna igen.

Men nu sover lite och stor så då får jag också passa på ;-)

♥♥♥"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela