nataliesdagar

Helt ortoligt.

Publicerad 2010-12-30 23:18:11 i Allmänt,

"

Imorgon är sista dagen på detta året. Helt otroligt. När man tittar tillbaka så undrar jag var detta år har tagit vägen. Vad har man gjort och vad har hänt..
Men jag känner att det har varit ett bra år. Avslutas fint med mycket snö :) Jag vet att det är många som avskyr detta väder.. Sitter jag och skriver att jag tycker om snö..Men i själva verket så just nu har vi förvisso mycket snö men just nu denna kväll så är det underkylt regn och jag är glad att vara i soffan med en sovandes dotter brevid mig och vinglaset uppfylt med rött vin.Prinsessan min sover så gott ♥

"

Renovering...

Publicerad 2010-12-30 23:04:14 i Allmänt,

"
....av dotterns rum.
Min kussin Anna är nere med sin familj från stora Huvudstaden för att fira Jul och Nyår.

Fina Gabbe är så underbart snäll och har hjälpt P att sätta upp gipsskivor och spacklat hennes rum..
Dom gör ett jätte bra jobb. Det kommer bli så fint :)När spacklingen hade torkat så var det dax fär mig att slipa och måla.. Så nu hhar jag målat första lagret och Sambon har fogat Skarvarna i hörnorna.. Imorgon väntar taklisterna och sista lagret målning och handling av fondväggsfärg. Snäckan har valt att ha en röd fondvägg.. Blir säkert bra :)

"

Julen är över!!

Publicerad 2010-12-30 22:44:53 i Allmänt,

"
Vad har nu hänt under julen.. Jag har jobbat och jobbar och åter jobbat.. Känns det som..
Vi firade jul både lillejulafton och julafton sen gick jag på och jobbade julaftons natt.. Jag säger bara fy vilken natt.. Hoppas jag slipper vara med om en sån natt igen.

Jag fick en del julklappar som jag önskade mig och några överraskningar. Alltid lika roligt att öppna paket.. Man känner sig som barn igen. Jag hoppas att övriga familjemedlemmar också är nöjda med sina julklappar.

En liten julhälsning från hela familjen......Ett kort på halva familjen men fint blev det :)

"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela