nataliesdagar

Avslutning i hagen!!

Publicerad 2013-05-31 17:54:46 i

"
Igår hade Jasmin avslutning med innebandyn. Barnens familjer och tränarna valde att ha grillning i Balders Hage. Där samlades vi och mös tillsammans. Vi blev bemötta av en av lagspelarna som är väldigt sjuk. Det var en glad överraskning :-)
Hon såg så fin och glad ut.. Önskar henne all styrka :-)Då har vi grillmästaren själv.. Fast han är bättre på att grilla kött än korv..

Ha en skön helg ♥♥♥
"

Min dag är gjord :-)

Publicerad 2013-05-28 16:01:00 i

"
Jag trodde att denna dagen skulle sluta på samma sätt som den började, då vet jag inte vad jag gjort.Alla ni som har haft med Försäkringskassan att göra vet oxå att ofta är det klydd.Men efter jag hade pratat med dem i morse så gick allt super snabbt och de var hur trevliga som helst.Jag har gått och oroat mig för när utbetalningen skulle komma, mina räkningar och lån hos banken. Efter lite ärenden hos barnmorskan och fix på banken så kommer samtalet från försäkringskassan. Du får dina pengar till på torsdag! Jippi :-)Jag kan betala för mig och leva :-)Föresten så är det en magisk dag hihihi!Exakt 100 dagar kvar till beräknad förlossning för grodan :-)Tralla la la laa :-)
"

Hahaha!!!!

Publicerad 2013-05-28 08:14:45 i

"
Jag lyckades :-)
Så lycklig man kan vara över att lyckas måla tånaglarna med denna stora mage :-)
Lite sommar fin är ju aldrig fel.

Så nu hoppas jag på uppehåll resten av dagen för Jasmin ska på utflykt med skolan. Då är det ju inte roligt med regn!

Ha en super deg mina vänner ♥
"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela