nataliesdagar

Uppdatering!

Publicerad 2012-11-25 16:43:33 i Allmänt,

"
Även gårdagen var galen. Vi valde att åka in till city tidigt för att vara turister för en dag :-) hoppad av vid Central Park och möttes av detta.
 
 
 
 
 
Började vårt turistande med en frukost på Starbucks cafe. Där bästallde Anna sin frukost och jag sa att jag ville ha samma som henne fast en blåbäsrs muffin istället för den kakan hon köpte.. Antingen missförstod de mig eller var jag oklar med språket. JAg fick två kakor och en kanellatte. Vi satte oss och Anna fick sin ågg och backon bagel och jag ingen. JAg såg att där låg en på disken så jag tog den. Vilket visade sig sen att det var antagligen någon annans... hahha..opps!!
 
När vi njutit av denna underbara frukost så köpta vi biljetter för att åka med en av turistbussarna. En dubbeldeckare så vi kunde se så mycket som möjligt :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så mycket som vi ville gå av och kika på så vi hoppad av efter två hållplatser. Man kunde hoppa av och på bussen när man ville under hela dagen.....om man nu hittade en ny busstation för just denna bussen. Vilken vi inte lyckades med.
Så det blev en hel den turistande till fots. Tur i oturen så fick vi syn på en julmarknad med skriskobana och massor av fina grejor.
 
 
Vi fortsatte och letade efter vår bullhållplats och plötsligt såg bussen stanna längre fram. Vi sprang men var inte i närheten förän den körde igen..
 
Det började bli mörkt och då ville vi ner mot Time Square och började gå mot 42st. Vi gick och gick, när vi valde att fortsätta med tunnelbanan men då hade vi det bara 2 kvater framför oss.
Jag säger bara WOW.......
 
 
 
Jag kommer att uppdatera med fler bilder senare :-)
Resan hem sen med Tunnelbana och buss blev oxå ganska galen. Vi var trötta och bara fnittrade åt allt och alla. Framför allt åt en kvinna som satt och pratade i telefon med headset.. Såg så roligt ut...
 
Nu väntas lite andra äventyr och familjemiddag ikväll med den galna men underbara grekiska familjen ;-)
 
Ni kan även läsa på Annas blogg:-)
Kram till er alla 
 
 
"

Starten på vår galna onsdag

Publicerad 2012-11-23 14:08:23 i

"

Inför vår resa till Chinatown så köpte vi bagel och kaffe på Dunkin Donuts.
Det blev tunnelbana in och under tiden vi satt i vagnen så kändes det som man var med i en film. Snart så kommer någon springandes från vagn till vagn och jagad av någon med vapen...... Men det hände aldrig sån tur var.

Här kommer några bilder från parongen :-)

"

Galen dag!!!

Publicerad 2012-11-23 05:53:00 i Allmänt,

"
Då har vi instalerat oss hon Chris och Gina. två helt underbara människor. Jag bara älskar dem, man kan inte göra något annat. Chris är Annas kusin och bor i Howard Beach i Queens. Chris och Gina har två barn som är i åldrarna 3år och5 månader. Jätte goa och mysiga barn.
 
Igår gjorde vi chinatown osäker.. Jag fick prutat som aldrig förr och fick shoppat en del :-) Det var mycket att se och jag kan säga att det är precis som i filmerna.. Ni måste gå in på Annas blogg och läsa om vår galna dag www.homemadebyanna.blogg.se
 
Idag så åkte vi hem till Ginas föräldrar för att fira Thanksgiving. Vilka underbara människor som tar emot oss med öppna armar och vi fick smaka en del mat som ialla fall jag aldrig har testat. Men gott var det. Det var första gången som jag åt sötpotatis. INte riktigt min favorit men där fanns så mycket annat på bordet. Förätt, middag och efterrätt... Efter en trevlig eftermiddag och kväll där så kom vi hem och möttes av Annas andra kusin och hennes familj. Wow vilka människor... fulla av energi.
 
HAr ännu inte fått in bilderna i datorn men det kommer, jag lovar.
Nu är klockan 23.50 och vi har Black Fridag framför oss imorgon. Black Fridag är en dag där alla affärer har helt galna erbjudande. Det är värre än vår julrea i Sverige.. Så det gäller att ha armbågarna framme..
 
Så ni ska jag ladda inför morgondagen.. Glöm inte att kika in till Anna för hon bloggar oxå om vår resa..
 
Många kramar till er... Natti Natti
"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela