nataliesdagar

Då var helgen över...

Publicerad 2010-11-14 20:32:55 i Allmänt,

"
Denna helgen har gått otroligt snabbt. I fredags jobbade jag kväll. Var inte hemma förän ca 22.00. Tog inte lång tid innan jag hamnade i sängen. Elvis var ute 2 gånger denna natt.. Han blir bara duktigare och duktigare.

Lördagen började med spinning och sen iväg och shoppa lite. För mig blev det ya jeans, 2 tunikor och ett par shorts till stumpan. Fick även tag i farsdag present till sambon. Skulla haft mina föräldrar här på middag men gick inte riktigt som planerat. Tråkigt!!!!
Min bror och sambon fick påbörjat bygget av vedskjulet. Hoppas på att kaminen kommer snart. Det ska bli sååå mysigt.
Jag skäms att berätta det men jag gick och bäddade ner mig i sängen 20.30 och jag lovar att jag somnade innan jag lade huvudet på kudden..Fattar ni...en lördags kväll.. Det är inte klokt..

Söndag.. det är ju idag.. Har jag varit på Baby shower..Så fantastiskt roligt. Det skulle jag vilja ha när det blir dags för mig (jag är inte gravid)!!!! Så många fina pressenter och roliga lekar, god mat och super fin tårta..
Wow säger jag bara :)Nu är det mys i soffan med min prinsessa och lille Elvis.. Sambon är och spelar bandy.


"

Vilket regningt väder!

Publicerad 2010-11-12 10:00:51 i Allmänt,

"
Det har varit en bra natt inatt.. Jag har fått sova mycket. Var uppe med Elvis vi 01-tiden, nästa gång han ville ut var inte förän vid 05-tiden. Han är duktig.. Men när klockan var 06.10 så ville han inte sova längre. Kissningen vid 05 tog sambon.. Så jag ska inte klaga på denna natten.
Min fina prinsessa gick oxå upp när jag och Elvis gick upp. Vi satt och mös i soffan.. Det blev även frukost i soffan framför tvn. Ingen ovanligt här hemma på morgnarna.

Tiden sprang iväg och det var dags att lämna fröken på skolan. Precis som alla andra fredagar så har de simning och precis som alla andra fredagar så glömmer vi simväskan. Så det var bara för mig att gå hem igen. Efter jag lämnat grejorna så tog jag mig en lång rask promenad. Det var ju inte det bästa vädret. Regnade och blåste regält. Men hemma nu och det var otroligt skönt.Nu blir det lite hemma mys sen är det dags att köra till jobb..


"

Trött i knoppen!!!!

Publicerad 2010-11-11 21:52:57 i Allmänt,

"
Ja.. Min första arbetsnatt började väll inte som vanligt. När sambon skulle köra och handla innan jag skulle till jobb, upptäckta han att vi hade pugtering på bakhjulet. 45 minuter innan jag skulle köra iväg. Min kära bror hjälpte oss så reservdäcket kom på och jag till jobb..
Framme på jobb upptäcker jag att maten står kvar där hemma och jag hade glömt koden till omklädningsrummet. Hujeda mig!!!

På morgonkvisten efter 10 timmars arbete och jag trött som en björn i ide. Var det dax att ta sig hemåt. Njä inte riktigt. Jag skulle bort till min brors kompis, som har en däckfirma, för att fixa däcket. Det blev ett nytt..

Nu var det dax för kudden. Det blev 2 timmars sömn. Inte mycket att hurra för men det var dax att ställa sig och baka kaka till kvällen för vi skulle hurra för min bror som fyller år idag.

Hurra hurra för min fina bror :)

Nu kallar kudden på riktigt!!! Snark snark!!"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela