nataliesdagar

Ullared

Publicerad 2011-10-31 20:38:30 i Allmänt,

"

Dit skulle jag kunna åka minst en gång i månaden!
Men igår åkte jag och Madde dit och shoppade loss ordentligt. Madde hämtade upp mig tidigt på morgonen. Båda var vi pigga och så förväntansfulla nästan lite speedade. Jag fick handlat många julklappar vilket var meningen med mitt besök på Gekås. Lite till hemmet och till sambo, bror, mamma och pappa. Till mig själv blev det en skjorta några trosor och lite hygienartiklar.
Det blev ca 4,5 tim effektiv shopping och en mycket trevlig utflykt.
Några bilder.... 

Kram Natalie

"

Ladies Night 2011

Publicerad 2011-10-31 14:35:52 i Allmänt,

"

Vilken lördag! Dagen bjöd på så mycket slapp så jag hade krafter till en underbar kväll. Det var länge sedan jag hade så trevligt.
Kvällen började med ett besök på Le Concern i Malmö. Jag njöt av en förrätt som var vitlöksbröd med vitlöksdipp. Huvudrutten bestod av lamkotletter med vinsky och vitlökskräm, till det fick jag klyftpotatis och jag drack rött vin till detta. Desserten var varma björnbär med glass och grädde. Jag orkade knappt desserten så jag lämnade mer än halva kvar.
Vi tog citytunlen till Malmö Arena för att vara med om årets tjejkväll. Ladies Night 2011 med Martin Stenmark, Frank Andersson, Thomas Järvheen och Brolle. Ohhhhh what à Night!!!! Så bra musik, dans och underhållning. Länge sen jag skrattade och hade så kul :-) jag njöt till 100% och lite till.
Lätt att jag ska dit nästa år igen.Kram på er alla <3

"

God morgon!

Publicerad 2011-10-29 10:19:39 i Allmänt,

"

Här har vi mysmorgon. Sambon jobbar och jag myser med dottern i soffan med lite frukost. Får skämma bort oss en lördags morgon!Kram på er och ha en fin helg <3

"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela