nataliesdagar

Nu är det Vår!

Publicerad 2011-03-30 20:11:10 i Allmänt,

"
I Tisdags så gjorde jag premiär cyklingen till jobb. Det var tufft och kallt (+2,2 grader).
Men så skönt det var. När jag väl kom hem på eftermiddan så efter duschen slängde jag mig på soffan. var tvungen att hämta lite krafter inför kvällens vattengympa med Madde.
Det var super skönt. Helt underbart att avsluta i bastun.

Kom i säng ganska sent, för jag var full av energi. Jag kände att jag blev lite stressad över att jag inte kunde somna. Jag skulle ju upp tidigt i morse. Det var en ny cykeldag att vakna upp till.

+5 gradet och vindstilla. Helt underbart. Idag tog det 33 minuter. Ganska bra tycker jag.
Det är ca 1,2 mil till jobb.Jag och snäckan tog Elvis på en liten kisserunda efter vi hade ätit middag. Så underbart väder. Känns som att det inte är sant. Våren är verkligen här nu. Snödroppar och vintergäck över allt.
Man kan ju inte mer än njuta.
Jag NJUTER!!!!!

Hoppas dagen blir lika fin imorgon. Håller tummarna på vindstilla imorgon bitti igen ;-)

"

Försmak på sommaren..

Publicerad 2011-03-17 21:02:38 i Allmänt,

"
Som jag längtar till värmen.. Gud vad skönt det ska bli och all den underbara mat och dryck... ojojoj!!
Vi har ialla fall smakat på sommaren idag.. Då tänker jag inte på vädret. Det har varit blåsigt och regnigt. Nu ikväll så haglade det och det är hemskt..Visst ser det gott ut. Jag kan berätta att de var super goda.  Jag kände att jag kunde fira med ligt röda gubbar eftersom vågen hade ett stort minus idag. Ändan sen oktober så har jag inte haft så mycket motivation när det gäller vikten och det har slutat med att det blev lite plus på vågen. Men nu är jag igång på riktigt igen.

Idag kom även fina Anna hit med dotter. Hon skulle hjälpa mig med att vaxa överläppen.. Jag har vaxat ben och bikini linje tidigare men aldrig ansiktet.. Kolla in... Jag ser inte klok ut!!!hehe!!!

"

Känslor i massor!!

Publicerad 2011-03-15 21:33:24 i Allmänt,

"
Ibland får man verkligen känna att man lever. Hela förra veckan var hemsk på jobb.. Inte arbetet i sig utan hur passen var plaserade i veckan. Jobbade 47 timmar.. Nä.. Det är inte så farligt mycket men det var kväll och natt och knappt någon återhämtning mellan passen. Gick av på söndag morgon sen skulle jag vara på jobb igen på måndag morgon..
I måndags kväll kände jag mig inte så stabil i psyket. Väldigt lättirreterad och kunde börja lipa när som helst..

Så det har varit super skönt att vara ledig idag. Jag har verkligen njutit av ledigheten. Vädret ska jag ju heller inte klaga på. Sol sol och sol har det varit. Kaffe i uterummet med +18 grader.. Nä... Klaga ska man inte för det var super mysigt.

Snäckan har haft en kompis här hemma så jag har inte underhållt henne idag. Det har de två varit duktiga på att göra själva. Jag har haft egentid och det har jag njutit av :-)

Ni ikväll så körde vi och hämtade Madde för det var dax för vattengympa. Så underbart skönt. Snäckan badade själv i lilla basängen och lekte som fisken i vattnet. Bastade en stund för att sen ta en skön dusch. Så mysigt.

Så nu är snäckan nattad och jag sitter och myser i soffan..

Så jag har haft en super egentid mysig dag. Något som är steget bättre är att jag är ledig imorgon oxå :-)
Yes yes yessss ;-)

"

Om

Min profilbild

Natalie

Jag är en glad tjej som skriver om min vardag och min familj. Även lite om vad som händer i mitt liv.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela